Translate

joi, 6 septembrie 2012

FEHU


Runa Fehu este o runa a castigului material, dar, in plan superior, reprezinta si calitatile morale ale consultantului. Semnificatia cea mai des intalnita pentru fehu este aceea a prosperitatii
dobandite prin harnicie si rabdare, datorita eforturilor sustinute. In cazul in care runa apare in ultima pozitie a unui tiraj, sunt intarite caracteristicile acestei semnificatii, considerate in raport cu unele conditii adverse si persoane care obstaculeaza obtinerea prosperitatii in acest mod. Desi semnificatia initiala la popoarele nordice era aceea de gospodarie instarita, acest sens a cunoscut un proces de abstractizare, ajungand sa semnifice mai intai averea, in general, si,
ulterior, un om de caracter - care isi castiga bunastarea prin munca cinstita. Este importanta mai cu seama vestea buna pe care o da aparitia runei intr-un tiraj, in cazul in care consultantul traverseaza o perioada de austeritate financiara: runa arata ca se apropie zile de prosperitate!
Acestea pot consta fie in sansa unei cariere mai bine platite, fie intr-o investitie financiara care produce rezultatele scontate, fie din rasplata pentru munca prestata anterior.


Semnificatii:
- in pozitie dreapta: Tot ce iti doresti acum se realizeaza cu usurinta, vei putea sa prosperi financiar si sa obtii tot ce iti doresti. Urmeaza-ti visele dar nu uita sa-i ajuti si pe ceilalti, daca au nevoie de tine. Cu cat mai mult bine vei face, cu atat vei primi mai mult inapoi.
Se prevesteste un castig material (sub orice forma), previzibil, si dobandit prin munca dumneavoastra - stabilitate financiara. Mai poate semnifica avere sub forma unei sume de bani sau a unor titluri de valoare, moneda forte, aur; apar noi posibilitati financiare sau incepeti fie o cariera noua si profitabila, fie o afacere rentabila.


- in pozitie rasturnata: Aspectul pozitiv al acestei rune, bunastarea, poate lua o extrema periculoara, si anume lacomia. Daca te vei intinde mai mult decat te tine plapuma, risti sa indepartezi de langa tine prietenii si familia. Controleaza-ti dorintele si banii cu intelepciune.
Pierdere de bani, necaz, daca perseverati in actiunea reprobabila demarata deja. Situatii confuze si dubioase. In plan afectiv, "vreme rea": suspiciuni reciproce, dezamagiri. Daca insoteste rune pozitive, FEHU semnifica o amanare a realizarilor dumneavoastra.


Sfatul runei
Perseverati in eforturile si activitatile dumneavoastra, deoarece va urma un castig material substantial, in pofida celor care va impiedica sau a conjuncturii momentane nefavorabile.

Intrebuintare magica: pentru bani, afaceri, promovare, atingerea scopurilor, noi inceputuri



Un comentariu: