Translate

joi, 6 septembrie 2012

SOWILO


Runa Sowilo este o runa benefica considerata runa victoriei, ce reprezinta fulgerul energiei divine sau razele solare. Aparitia ei intr-un tiraj arata ca,in actiunile sale, consultantul poate invinge usor toate obstacolele, intrucat se bucura de sprijinul ierarhiilor celeste. Simbol al fulgerului energiei divine, Sowilo exprima victoria obtinuta prin actiune, hotarare si asigurata de o mare vitalitate. Exista forta necesara pentru depasirea obstacolelor si dificultatilor in realizarea ideilor si dorintelor, intrucat va bucurati de sprijinul ierarhiilor celeste. In pozitie dreapta simbolizeaza entuziasm, generozitate, vindecare, mare putere de recuperare si vitalitate regasita. De asemenea, va puteti astepta la preluarea unei responsabilitati importante sau la recunoasterea capacitatilor dvs.
In pozitie rasturnata sugereaza prezenta grijilor si a tensiunii: sunteti
prea preocupat si acaparat de problemele dvs. personale, sau v-ati
indepartat nepermis de mult de propriile obiective, urmarindu-le pe
cele propuse de altii. Poate indica si faptul ca sunteti surmenat si aveti nevoie de o mica pauza sau relaxare

Semnificatii

- in pozitie dreapta sau rasturnata: este momentul sa recoltezi tot ceea ce ai semanat. Ai avut o perioada in care ai fost precaut si ai urmat toate sfaturile, si acum ai devenit persoana care doreai sa fii. Ai parte mare de noroc, mai ales in calatorii. Retrage-te si odihneste-te dupa o perioada grea, incarca-ti bateriile si
revino de trei ori mai puternic. Nu te lasa inselat de aparente, nu tot ce este frumos este benefic pentru tine. Risti sa fii mintit sau inselat.

Intrebuintari magice: energie, putere, succes, vindecare, fertilitate


Sfatul runei
Sunteti pus in garda impotriva exceselor si a dorintei de a reusi prea repede. Nu confundati entuziasmul cu impulsivitatea. Invatati sa aveti incredere in ceilalti si exprimati-va calitatile fara sa urmariti ambitii nemasurate.

Alte denumiri pentru Sowilo: Sowulo; Sigel


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu