Translate

joi, 6 septembrie 2012

GEBO


Runa Gebo simbolizeaza darul care aduce bucurie sufleteasca. Intrucat runa este simetrica, aparitia ei este benefica in orice tiraj, indiferent daca apare dreapta sau rasturnata. De regula, runa arata un parteneriat - fie ca este vorba de relatii afective, fie ca este vorba de afaceri. Atunci cand este interpretata ca raspuns la o problema de natura afectiva, anunta ca prietenia dintre un barbat si o femeie se poate transforma intr-o relatie fericita de cuplu. In acceptia sa
traditionala - de dar cu conotatii emotionale - runa poate reprezenta un cadou intre indragostiti, care poate fi ori un suvenir simbolic, ori o suma de bani sau un bun material mult asteptat.
Este de remarcat ca, atunci cand apare intr-o pozitie finala, reprezinta happy-end sau o perioada de pace sufleteasca.

In vechile traditii spirituale nordice, runa era un simbol al unui dar divin primit de alesii zeilor, care putea consta in intelepciune sau chiar clarviziune


Semnificatii
- in pozitie dreapta sau rasturnata: relatii armonioase, sacrificiu de sine, loialitate; carisma, extaz; dar, cadou, sprijin dezinteresat intr-o actiune soldata cu bune rezultate financiare, parteneriat in iubire sau afaceri. Este o perioada in generozitatea te ajuta sa faci si sa ti se faca bine. Vei primi cadouri frumoasa, iar daca ai noroc, poate chiar o persoana iubita ti se va darui. Supravegheaza-ti cheltuielile fiindca poti deveni risipitor.


Sfatul runei
Urmati-va intuitia si nu veti regreta! Ganditi-va mai intai la cei dragi si abia apoi la interesele personale, astfel veti reusi sa va faceti iubit si respectat! Nu ezitati in a-i ajuta si a-i proteja si veti obtine si dumneavoastra succesul, in final. Toate contactele sociale va sunt folositoare.


Intrebuintare magica: este runa de legatura intre oameni; este un semn de oferta sau cadou pentru a intari o relatie, pentru fertilitate, a aduce noroc.


Observatii
Aparitia runei Gebo intr-un tiraj semnaleaza ca problema pusa are conotatii sau cauze afective. Desi indica o actiune cu un mobil afectiv, runa nu prezice neaparat o idila sau un mariaj. Poate indica si faptul ca, in viitorul apropiat, anumite persoane din anturaj isi vor dovedi generozitatea fata de consultant. Fiind o runa pozitiva, in toate tirajele ea "indulceste" semnificatiile negative ale runelor alaturate sau accentueaza semnificatiile benefice ale runelor
vecine; in ambele cazuri, runa indica o participare afectiva a consultantului la concretizarea predictiei obtinute prin intermediul runelor. Semnificatia in ultima pozitie: Reusiti sa finalizati cu bine orice actiune pentru care ati consultat runele, in intervalul dorit. Veti putea gasi raspuns la o problema, daca va veti consulta cu membrii familiei dumneavoastra. Urmeaza o perioada de pace sufleteasca si securitate materiala.

Alte denumiri pentru Gebo: Geofu; Gyfu





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu