Translate

joi, 6 septembrie 2012

TEIWAZ


Simbol al luptei si fermitatii necesare pentru a cuceri, Tiwaz reprezinta victoria intr-o cauza dreapta: pentru bine, impotriva raului. Simbolizeaza dezvaluirea celor mai ascunse secrete din
viata ta sau a cuiva apropiat. Este momentul detasarii de greutati si eliberarii spiritului. Folose ste-ti simtul practic atunci cand faci planuri de viitor, astfel vei reusi. Doar recolta semanata cu
rabdare si grija va da roade. Cateodata te lasi dus de ganduri departe de lucrurile importante, si te pierzi in maruntisuri. Indeparteaza-te un pic si apoi revino ca sa vezi lucrurile cu adevarat importante. Iluziile te vor abate de pe drumul care iti este predestinat.


Semnificatii
- in pozitie dreapta: reprezinta succes in orice initiativa. Poate indica si faptul ca sunteti pe cale de a aborda o “cauza” pentru scopuri nobile, desfasurata la vedere cu mijloace oneste si insotita de multa pasiune. In cazul in care sunteti deja angajat pe aceasta cale, sunteti anuntat ca evenimentele se precipita si a venit momentul sa actionati, greutatile vor fi invinse prin puterea vointei si unitatea gandirii, iar reusita va fi de durata si permanenta.


- in pozitie rasturnata: semnaleaza “intunericul dinaintea zorilor” - lipsa de idei, ganduri sterile, probleme emotionale sau pasiuni iluzorii. Acordati-va un respiro, altfel o sa va impotmoliti in analize si amanunte fara sfarsit. De asemena, sunteti atentionat ca sunteti pe punctul de a claca in fata dificultatilor, pentru ca nu sunteti dispus sa depuneti nici un efort personal si asteptati ca lucurile bune sa va vina exclusiv prin Gratia Divina, oferite “ca pe tava”.


Sfatul runei
Sunteti pus in garda impotriva entuziasmului excesiv. Doriti sa trageti cu toate tunurile, sa sariti peste etape. Nerabdarea este un prost sfatuitor - daca ii cedati, nu va veti atinge telurile.
Incercati sa fiti mai destins si reexaminati-va scopurile cu deosebita seriozitate si perseverenta in efortul personal

Intrebuintari magice: protectie, victorie, forta, forta vointei, vindecari

Alte denumiri pentru Teiwaz: Tyr




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu