Translate

joi, 6 septembrie 2012

ELHAZ


Simbol al soarelui de primavara ce determina cresterea si inflorirea, Dagaz reprezinta o dezvoltare favorabila, pe deplin consimtita, insotita de entuziasm si speranta. Este runa ce semnifica ziua, intrarea din intuneric in lumina. Pe de o parte, arata o intelepciune fara varsta si o transformare spirituala. Pe de alta parte, o problema apare care te retine pe drumul tau si nu reusesti sa obtii ceva ce iti doresti.

Semnificatii

- in pozitie dreapta si rasturnata: semnifica lumina care urmeaza
intunericului, prosperitatea, marirea, sanatatea recapatata, triumful
asupra situatiei potrivnice. Intr-un mod lent, dar sigur, fortele dvs.
cresc, dorintele se clarifica, decisiva este insa atitudinea dvs. proprie.
Posibilitatile de rezolvare se inmultesc si va vin in intampinare si vor
scoate la lumina o alta fateta a dvs., resurse launtrice necunoscute
sau neexploatate pana acum. Daca Dagaz este urmata de „runa alba”, Odin, transformarea ta ar putea insemna o moarte. Simbolul acestei rune este persoana care cauta. Singurul pericol al runei Dagaz inversata vine din esenta ei - daca persoana respectiva nu este pregatita pentru transformare, ar trebui sa inceapa sa se pregateasca pentru ea. Sunteti anuntat ca “noaptea succeda ziua”, trebuie sa aveti rabdare pana cand soarele va rasari din nou pe strada dvs.
Dagaz va spune ca acum umbra incepe sa coboare si situatiile
ce vi se pareau pana acum clare ca lumina zilei incep sa devina mai confuze, iar modalitatile de rezolvare nu sunt nici pe jumatate eficiente si este mai intelept sa asteptati cu rabdare.

Sfatul runei

Sunteti pus in garda impotriva tendintei de graba si de a va minti singur.Contraziceri sau schimbari pot sa va puna intr-o situatie inconfortabila. Fiti sincer, dar si prudent totodata, pentru ca va trebui sa profitati de oportunitatile ce se ivesc; abordati-le cu seninatate si atitudine pozitiva. Va aflati in pragul unei innoiri, al unei ameliorari, cu conditia sa va inlaturati indoielile, ezitarile si indoiala


Intrebuintare magica: aduce rezultate pozitive in orice domeniu
Alte denumiri pentru Dagaz: Daeg



Un comentariu: