Translate

joi, 6 septembrie 2012

BERKANO


    Simbol al conceperii si prosperitatii, Berkano exprima posibilitateaatingerii unui rezultat concret, mai ales in viata familiala sau sentimentala, atins in mod lent si constant, fara interventii bruste.In pozitie dreapta va indeamna la blandete, tanderete si toleranta maiales cand se urmareste demararea unui proiect nou (copil, proiect,afacere, idei , creatie, o noua prietenie, o noua dragoste, o casatorieetc.) sau o finalizare fericita privind problema in cauza. Ideeaconceputa pentru cazul respectiv va fi implementata in directie corecta si benefica.


Semnificatii:
- in pozitie dreapta: prevesteste nasterea unei relatii plina de flacari si pasiune.
Simbolizeaza femeia, deci fertilitate si frumusete.Se are in vedere feminitatea in  toate ipostazele ei: fecioara, fiica, mama, sora, bunica. Este o runa aducatoare de prosperitate, de asemenea.


in pozitie rasturnata: exprima ca lucrurile nu se deruleaza cum
sperati. Nu este vorba de esec sau diferende categorice si
ireconciliabile sau de vesti ingrijaratoare dar, deocamdata, situatia
stagneaza si este doar temporara. Planurile initiale se vor fructifica in viitorul apropiat, totul se afla la inceput si rezultatul va fi in curand vizibil, cu conditia sa aveti rabdarea si intelegerea necesare.
Nu frumusetea este cea mai importanta, pastreaza-ti limpezimea si
individualitatea. Ai grija la persoanele care vor sa te insele.

Sfatul runei

Sunteti pus in garda impotriva anxietatii. Nu incercati sa grabiti evenimentele si sa nu disperati pentru ca exista intotdeauna o cale de rezolvare. Trebuie sa intelegeti ca rabdarea este o forta care duce in mod sigur la succes.

Intrebuintare magica: vindecari, in special in infectii, realizarea nasterii
Alte denumiri pentru Berkano: Berkana, Beorc




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu